In verband met de wereldwijde Covid-19 pandemie, is ons penthouse tijdelijk uit de huur genomen. Onze excuses voor het niet beschikbaar zijn en bedankt voor uw begrip.

Accommodatie

Het penthouse heeft 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping zijn de woonkamer, de ruime keuken, een slaapkamer en een badkamer. Op de tweede verdieping vindt u nog twee slaapkamers met twee éénpersoons bedden en een tweede badkamer. Eén van de slaapkamers heeft een groot eigen terras met uitzicht op het zwembad. Er is ook een derde terras op het zuid-westen met uitzicht op de berg Cabezo Gordo. Alle terrassen zijn comfortabel ingericht voor ontspanning en een chill-out na een dag sightseeing, wandelen, golfen, spa of winkelen.


Alle 3 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over grote inbouwkasten en lades.


Alle badkamers hebben een douche met thermostaat kraan


De keuken is volledig uitgerust met goede pannen, veel serviesgoed, bestek, glazen en kopjes, oven, magnetron, vaatwasser, wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
Het penthouse is voorzien van draadloos Internet, 32" LCD TV met Spaans- en Engelstalige zenders, BlueRay speler en Hi-Fi stereo met iPod docking station.
De beveiligde prive parkeerplaats is voorzien van een toegangspoort met afstandsbediening.


Ons penthouse is via onze beheerder (Calida Sunshine) geregistreerd en gecontroleerd door de Murcia Toeristen board onder het nummer: 1320/2016.


Share CornerLaluz on Facebook Follow CornerLaluz on Facebook Follow CornerLaluz on Google+ Follow CornerLaluz on Twitter YouTube Blogger WikiLoc