In verband met de wereldwijde Covid-19 pandemie, is ons penthouse tijdelijk uit de huur genomen. Onze excuses voor het niet beschikbaar zijn en bedankt voor uw begrip.

Locatie

Corner Laluz is gelegen in een nieuwe, hoog kwalitatieve residentiële wijk met elegante villa's, bungalows en appartementen met meerdere gemeenschappelijke zwembaden en mediterrane tuinen. Voor de dagelijkse boodschappen, is het slechts een korte wandeling van 500m naar het authentieke Spaanse dorpje San Cayetano met zijn mini-markt, bakker, bars, restaurant, 2 banken met geldautomaat, kapper en apotheek.


In het dorp is er een nieuw vrije tijds centrum, waar u padel tennis en pétanque kunt spelen en in de winter van het overdekte zwembad kunt genieten.


In de dichtstbijzijnde stad San Javier, vindt u het moderne commerciële centrum Dos Mares met een hypermarkt en vele winkels.


De locatie is goed bereikbaar, vlak bij 2 luchthavens met nationale en internationale vluchten.


Treinstation Balsicas heeft verbindingen naar Murcia, Madrid, Cartagena, Alicante en Valencia en is op nog geen 10 minute rijden afstand.


San Cayetano heeft een snelle toegang tot verschillende grote wegen en snelwegen. Dit maakt het makkelijk om alle grote steden en de hele Costa Calida en Costa Blanca te bereiken.View Larger Map
Share CornerLaluz on Facebook Follow CornerLaluz on Facebook Follow CornerLaluz on Google+ Follow CornerLaluz on Twitter YouTube Blogger WikiLoc